May 28, 2020


OKB-voorzitter deelt processen-verbaal Paramaribo met de media


May 28, 2020

De voorzitter van het Onafhankelijk Kiesbureau, Jennifer van Dijk-Silos, heeft vanmiddag bevestigd, dat er nog 66 processen-verbaal moesten worden geteld. Zodra het grootste deel van de processen-verbaal binnen zouden zijn, had Van Dijk-Silos beloofd die te delen met de verschillende media, waarna die konden overgaan tot publicatie. Zij heeft zich aan haar woord gehouden en heeft inmiddels de processen-verbaal gedeeld, zodat wij die met het publiek kunnen delen. Let wel, er ontbreken nog 20 processen-verbaal. HIer de link waarop u de processen-verbaal van de stembureau’s in Paramaribo kunt bezichtigen.: https://bit.ly/36DQdaQ

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249