Sport Bond Commewijne wedstrijdsuitslagen

Hierbij de wedstrijdsuitslagen van de Sport Bond Commewijne (SBC) van afgelopen zondag. In de 11e speelronde kwamen SV locomotief en Jong Mariënburg uit tegen elkaar. SV Locomotief veegde Jong Mariënburg van het veld met een eindstand van 8-0. Rotgans van SV Locomotief maakte in totaal vijf doelpunten, ook wisten Rocky Rother, Shaquille Wielson en Valian Soemanta het net van de tegen partij te vinden. Ook kwamen SCV Voorburg en SV Ellen uit tegen elkaar. Ellen dolf het onderspit tegen de jongens uit NW Amsterdam. Clement Dacosta van Voorburg was de topscorer met drie doelpunten. Zijn teamgenoot Jordy Imang scoorde één doelpunt. Aan de andere kant  waren Emilio Doornkamp en  Othniël Yzer de treffers, ze scoorden elk twee doelpunten. Uiteindelijk werd de eindstand in deze ontmoeting 4-2 voor voorburg. SV Macron en   SV Indo kwamen  niet verder dan een 2-2 eindstand. Isairo Doelrakim maakte twee doelpunten voor  Macron  en   Fabian Djemisie en Ivanildo Scholsberg  waren de dolpuntenmakers van Indo. SV Black Tiger was  net niet genoeg voor SV Nieuw Amsterdam. Ze verloren de ontmoeting   met een eindstand van 2-3. Bij SV  Black Tiger waren de treffers;  Roano Salim en Melgavio Setoe.  Bij FC NW Amsterdam  scoorde  Miquel Slagveer twee keer en Elvin Abuana maakte er 3-2 van.

De standenlist per 23 februari

Team                     gesp.        punten

 1. SV Macron 9          22
 2. SV Zoelen 9          21
 3. SV NW Amsterdam 9          19
 4. SV Black Tiger 10          19
 5. SV Locomotief 10          17
 6. SV Indo 9        17
 7. SV Blue Wings 9         13
 8. SCV Voorburg 10         10
 9. SV Rust & werk 9            4
 10. SV Ellen 9            3
 11. SV Jong Mariënburg 9            3

More
articles