February 21, 2020


Roemer nieuwe Governor CBvS


February 21, 2020

Maurice Roemer die momenteel directeur is van Self Reliance en president-commissaris bij de Hakrinbank wordt morgen benoemd tot governor van de Centrale Bank van Suriname (CBvS). Dit verneemt  de redactie uit doorgaans zeer betrouwbare bron. De president heeft woensdag een onderhoud gehad met Roemer. De procedure tot zijn benoeming is ingezet, zoals het antecedentenonderzoek. De Surinaamse Bankiersvereniging, de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven en de Associatie van Surinaamse Fabrikanten hebben Maurice Roemer, voorgedragen als de nieuwe governor van de Centrale Bank van Suriname (CBvS). Naar wij vernemen gaat Roemer met pensioen bij de verzekeringsmaatschappij. Roemer wordt ondersteund door de gehele sector, dat heeft hij per brief aan de president kenbaar gemaakt.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249