BURGERS BEWAPENEN ZICH TER BESCHERMING VAN CRIMINELEN!

SCHIETINCIDENT

Minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie maakte afgelopen week bekend, dat de Operatie Zero Tolerance het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Volgens de bewindsman zijn intussen bijkans 80 wapens in beslag genomen tijdens wegcontroles.

Echter is nimmer nagegaan, wat de bedoeling van het wapen was en of er strafbare handelingen zijn gepleegd met het wapen. Eenieder weet, dat de gemeenschap zich in de afgelopen periode is gaan bewapenen, omdat de criminaliteit niet alleen is toegenomen, maar ook zwaar is verruwd. Criminelen schromen er niet eens meer voor vuurwapengeweld toe te passen. Niet dat de handeling voor het in beslag nemen van illegale wapens niet goed is! We moeten alleen niet werken aan een situatie, waarbij de criminelen de overhand krijgen en de samenleving niet op bescherming vanwege de daarvoor bestemde autoriteiten kan rekenen.

Intussen weet men dat de korpsen belast met de veiligheid van de samenleving de middelen niet hebben om de gewenste bescherming te bieden. Dan had men eerst daarvoor moeten zorgen. Zelfs de pas beëdigde rekruten kunnen niet bewapend worden omdat de middelen er niet zijn. Maar ook binnen de overige korpsen is er een ernstig tekort. De simpelste zaken als munitie hebben korpsen niet in voorraad. Zelfs manschappen kunnen niet worden voorzien van hun zaken, terwijl de criminelen zich bewapenen via onze open grenzen. Tegenwoordig hebben criminele organisaties zich toegang kunnen verschaffen tot het politie apparaat en lopen zelfs met portofoons rond. Dat is waar men nu nadrukkelijk naar moet kijken! De rotte appels in het korps moeten eruit gelicht worden.

More
articles