VICEPRESIDENT IS 2 MOFO GON!

(foto: Ivan Summerville)

Vicepresident Brunswijk zei tijdens de beëdiging van mr. Garcia Paragsingh tot procureur-generaal, dat hij geen problemen heeft met haar aanstelling en zich schikt naar het besluit van de president. Dit is een totaal andere taal, dan die hij een week geleden sprak. Toen werd door de vicepresident gesteld, dat hij niet zal meewerken aan de beëdiging van Paragsingh. Dit, omdat er niet met hem zou zijn gecommuniceerd. Ook hierop kwam die goede gast terug en gaf aan, dat er lopende gesprekken waren, maar dat die eigenlijk niet waren afgerond. Wat moet de samenleving nog geloven?

Heel opvallend is dat de vicepresident meestal aangeeft, niet op de hoogte te zijn geweest, maar aan het einde terugkrabbelt. Dit was ook het geval met betrekking tot uitlatingen die werden gedaan over het wederom aandoen van oude handschoenen. Volgens de vicepresident zijn de woorden uit hun context gehaald. Hoe uit de context gehaald, wanneer hij praat over gewerkt te hebben voor een topgangster als Bouterse en delen van het land te hebben veroverd, zonder dat iemand daar iets aan kon doen? Deze gast mag en moet niet serieus genomen worden. Als vicepresident al zoveel leugens, als president zal dat niet anders zijn.

We moeten niet vergeten dat het dezelfde vicepresident was die tijdens stemmentelling zou hebben aangegeven, dat hij de intussen overleden kleinzoon van Bouterse zou hebben gezien met dozen stembiljetten. Later kwam hij hierop terug en zei dat dit nimmer het geval is geweest. Nog nooit hebben we zo een 2 Mofo binnen de politiek gekend. Deze man had al een massale boycot van de samenleving moeten krijgen.

More
articles