Miss ANJ timmert hard aan de weg, nieuwe single in aantocht

Met haar pakkende nummers en energieke, vrolijke podiumpresentatie is het onmogelijk om stil te blijven staan. Miss ANJ timmert hard aan de weg als het gaat om haar eigen muziekproducties. Onlangs scoorde ze met het nummer ‘Rise’, vervolgens is ze helemaal gereed voor de release van haar nieuwste single getiteld ‘Conmigo’.

Volgens Anjuli Bhansingh oftewel Miss ANJ, moeten we het leven vieren, ondanks het feit dat het soms niet zo goed gaat. Met een Surinaamse achtergrond en overwegend geïnspireerd door artiesten zoals Diana King, Lauryn Hill, Queen Omega, Collie Buddz, Nailah Blackman en Sean Paul, wil de zangeres benadrukken dat desondanks de moeilijke tijd van Covid-19, we het hebben overleefd. ‘’En zeker na een lange werkweek, hebben we reden genoeg om alles los te laten en het leven te vieren”, aldus Miss ANJ.

De tekst van ‘Conmigo’, welke is neergepend door de veelzijdige zangeres, betekent letterlijk ‘Met mij’. Volgens Miss ANJ heeft eenieder iemand nodig om door het leven te gaan. “Kom mee, we gaan er op uit”, is een duidelijke boodschap van de jonge muziekmaker.  “We hoeven niet altijd serieus te zijn, lets celebrate life!” Voor de muziek van ‘Conmigo’ is de zangeres een samenwerking aangegaan met Sarmyfire, een Nigeriaanse beatmaker. De producent is aan de slag gegaan nadat Miss ANJ haar verlangens uitte over de melodie, instrumenten en tempo van het nummer. Sarmyfire creëerde een reggaeton-dancehall-pop-beat om lekker op te swingen. ‘Conmigo’ is een meertalig nummer met Nederlandse, Engelse, Franse, Sranangtongo en Spaanse woorden. Het nummer bevat ook een videoclip, die is opgenomen op het Spaanse eiland Fuerteventura.

Miss ANJ blijft niet stilzitten als het om muziek gaat. De talentvolle zangeres is continu bezig haar muziek meer bekendheid te geven en daarnaast goede nummers uit te brengen voor het publiek. “Ik heb mijn EP, mijn eerste ‘Body of Work’ uitgebracht. Eerst met een aantal singles zoals ‘Keep the fyah burning’ (reggae) en ‘Light up the place’, een Soca-dancehall song. Twee liederen hebben de nummer 1 positie behaald in Suriname. Ook werd ‘Destiny’ bekroond met een award nominatie voor Best Track Of The Year in Rotterdam en de EP ‘Light Up’ haalde de voorpagina van het magazine Dreams.

Miss ANJ zegt dat de steeds veranderende wereld en de jonge generatie, ook zorgt voor vernieuwingen in de muziek en voor nieuwe ideeën. De muziekindustrie wordt sterk beïnvloedt door deze ontwikkelingen. Haar advies aan opkomende artiesten is om voor zichzelf na te gaan waarom ze in de entertainmentwereld willen stappen. “Vraag jezelf af waar je voor staat en wat je wilt bijdragen. Welke stempel jij wilt drukken en dat zal je backbone zijn wanneer je obstakels tegenkomt”, zegt de zangeres.  Met het nummer ‘Conmigo’ wil de zangeres plezier delen met de luisteraar en zeker het live publiek tijdens shows. Miss ANJ waardeert de hartverwarmende berichtjes ontzettend en haar fans hebben een speciale plek in haar hart. Door de mooie woorden blijft ze gemotiveerd om verder te gaan met muziek. Tot slot hoopt ze dat ook dit nummer in de smaak zal vallen bij het publiek. Ben je nieuwsgierig geworden naar de nieuwe single ‘Conmigo’? Blijf de berichten op de be-kende sociale media-kanalen en televisie- en radiostations volgen.

More
articles