NIS ZAL UITEENVALLEN!

De eens internationale en bekende Anthony Nesty Sporthal (ANS), meer bekend als NIS, zal uiteenvallen als er niet drastisch wordt ingegrepen. De plek verkeert in behoorlijk verval. Je vraagt je af, hoe men nog erbij komt om internationale sportwedstrijden daar te houden. Recentelijk behaalde onze Surinaamse volleybalselectie nog haar kampioenschap. Houden we als land wel rekening met onze internationale reputatie?

Houden we wel rekening met het feit, dat we leven in een land, waar alles vastgelegd wordt? Moeten er eerst ongelukken gebeuren, alvorens er maatregelen in de ANS getroffen worden?

Straks staan de verkiezingen voor de deur, en dan zal men bijvoorbeeld weer gebruikmaken van deze plek voor het houden van tellingen? Internationale organisaties zullen hier geaccommodeerd worden! Foei toch, regering! We weten nog, dat de inmiddels voortvluchtige directeur een aantal keren melding heeft gemaakt van de slechte staat waarin het gebouw verkeert. Hij zou zelfs hebben aangehaald, dat delen van de constructie naar beneden komen. Nu missen er zelfs zittingen van stoelen en steken er schroeven naar buiten. Wachten we tot het helemaal niet meer bruikbaar is, om dan miljoenen uit te geven aan een nieuw onderkomen, zodat iemand weer een ‘n nyan’ kan maken?

Maar ook belangrijke vergaderingen worden in dit gebouw gehouden, heeft niemand in de regering het in de gaten dat de hal een opknapbeurt nodig heeft? Wat doet de minister van Openbare Werken (OW) die op steenworp afstand van dit gebouw kantoor houdt? Niet eens het terrein rond het gebouw wordt onderhouden. Waar zijn we dan mee bezig in dit land? Hebben we nu ook geen benzine meer voor maaiwerkzaamheden? De regering moet zich moeten schamen.

More
articles