HET VOLK LEEFT VAN SCHULDEN!

Abop-parlementariër Edward Belfort, heeft afgelopen week kenbaar gemaakt, dat mensen niet meer in staat zijn voedsel te kopen. Volgens hem is het leven ondraaglijk geworden.

Je zou heel oneerlijk moeten zijn, om te verklaren dat dit niet de waarheid is. Mensen hebben twee dagen nadat er is gestort, inderdaad geen geld meer. Je vraagt je af, hoe de mensen door de maand komen. Maar het antwoord daarop is simpel. De gemeenschap leeft op schulden, hetgeen een zware druk legt op haar salaris. De groep die momenteel voordeel heeft van de situatie in ons land, betreft de geldschieters en de banken, want die wringen de gemeenschap nog meer uit met hun torenhoge renten.

Maar er wordt ook van alles uit de inboedel verkocht om voeding te kopen. Binnenkort zitten mensen in een volkomen leeg huis. Degenen die zich nog net een beetje kunnen bewegen, zijn zij die meer dan SRD 12.000 verdienen. Maar ook onder hen zijn er mensen die het moeilijk hebben. Ze houden aan het begin van de maand nog iets over, maar in het midden van de maand zitten ze ook aan de grond en moeten hun onvoorziene uitgaven ze het leven niet zuur maken.

We zien het probleem ook door de stijgende criminaliteitscijfers. Ook voor de politie wordt het opsporen steeds moeilijker, gezien het feit dat het vroeger een vaste groep betrof die zich steeds schuldig maakte aan diefstal, maar momenteel komen er heel wat nieuwe gezichten bij. Een kat in het nauw maakt rare sprongen, en dat geldt ook voor mensen die geen uitweg meer zien. Er moet spoedig een verandering komen in het beleid, anders gaan onze jongeren verloren.

More
articles