NIEMAND VRAAGT, WAT DE KENIANEN HIER KWAMEN ZOEKEN?

Afgelopen week werd een grote groep Kenianen het land uitgezet, omdat hun documenten bij aankomst niet in orde bleken te zijn. Een groep van acht zag kans te Zanderij uit detentie te ontvluchten. Hoewel ze later op de dag weer werden opgepakt, vraag je je, af hoe een groep die het land niet kent, zich heeft weten te verplaatsen naar de binnenstad. Hoe heeft de ontvluchting te Zanderij kunnen plaatsvinden? Wat was het doel van deze groep? We moeten niet vergeten dat deze mensen experts zijn in het hacken van een bancair systeem. We hebben trouwens de laatste tijd al een heleboel valse bankbiljetten in omloop. Het wordt tijd dat wordt nagegaan, wie hierachter zit.

We moeten trouwens de situatie op Haïti niet vergeten, waar onlangs buitenlanders de president elimineerden. Werden deze Kenianen niet op een missie gestuurd? Wie waren deze mensen? Want onderzoek heeft uitgewezen, dat de economische situatie in Kenia veel rooskleuriger is dan in Suriname. Wat was de mensen hun doel? Het gaat om een netwerk, gezien het feit dat deze mensen zich hebben weten te verplaatsen uit hun land en ook nog op een listige manier te Zanderij wisten te ontsnappen. Wie zit hier achter? We nemen zaken niet serieus, totdat het goed misgaat, maar dan is het laat.

Waar zijn de Indiërs trouwens? Deze groep was ook in groten getale het land binnengestroomd. Er zou zogenaamd zelfs een werkvergunning zijn aangevraagd, echter kan zelfs de verantwoordelijke minister niet verklaren, waar deze mensen werkzaam zijn, daar de arbeidsvergunningen nooit zijn verstrekt. En niemand die een nader onderzoek insteld. Misschien spelen ze onder één hoedje met de regering en zijn ze daadwerkelijk hier voor het manipuleren van de aankomende verkiezingen, zoals wordt beweerd.

More
articles