HET LAND HEEFT NIET EERDER ZOVEEL ACTIES GEKEND!

In de afgelopen maanden is het beleid van de regering aan de kaak gesteld door de verschillende acties uit de verschillende sectoren. Je kan nauwelijks een sector bedenken die geen actie heeft gevoerd. Vanwege de regering is er weinig of niets gedaan om verbetering in de huidige situatie te brengen.  De redenen voor het voeren van acties verschillen van bijvoorbeeld loonsverhoging tot het benoemingsbeleid. Wie lapt dit alles aan haar laars? De regering natuurlijk, want haar leden gaan normaal op dienstreisjes. Dit wordt goed gepraat door een minister die aangeeft, dat het land contacten moet leggen. Niemand wil zaken doen met een corrupt land! Niemand wil zaken doen met een economisch falend land! Wanneer je als land contacten wilt leggen en er vooral voordeel uit wil halen, moet je je eigen zaken op orde brengen. De acties zijn het gevolg van de vele prijsverhogingen, waarbij de salariscorrectie uitblijft. Dus we willen à la dol zaken aanpassen, en verwachten dat de gemeenschap stil blijft? De regering verwacht dat de gemeenschap met lede ogen toekijkt, hoe haar inkomen dagelijks minder waard wordt, maar de inkomsten daarentegen stijgen.

Met wie denkt de regering te maken te hebben? Een dom volk? Als zelfs de groep die heeft bijgedragen aan de vorming van de leiders die vandaag het beleid moeten maken op straat komt, dan weten we eigenlijk al hoe laat het is.

Zelf de groep met een beperking was recent nog op straat. Hoe voelen de mensen in de regering zich, wanneer ze zulke acties zien? Internationaal worden we voor schut gezet en dan verwacht men nog witte voetjes te halen bij het buitenland? Ik zou me diep schamen! Zelf onze seniorenburgers hebben het vreselijk zwaar. Wie moet er nog op straat komen, alvorens de regering beseft dat het leven ondraaglijk is geworden voor de samenleving.

More
articles