SCVU wint op het nippertje van Telesur

Hierbij de wedstrijduitslagen van dinsdag 4 februari. In de jongens U19 klasse overmeesterde het team van De Arend  De schakel met een eindstand  118 – 60. De topscorer  van deze wedstrijd was Ivanildo Ho A Hing  van De Schakel met 24 punten , gevolgd door Enzo Zeefuik van De Arend met 22 punten op zijn  naam. Ook was er een ontmoeiting tussen  Finabank Koi Carper tegen Yellow Birds. Yellow Birds won de partij op het nipt van Finabank Koi Carper met 66 – 64.  De meest succesvolle speler in deze  wedstrijd was  Davierro Dompig van Finabank Koi Carper met 23 punten.  LoKenrick Landolf  van Yellow Birds maakte 17 punten. In de Heren Eerste klasse kwamen Ruckers en BV Hurricanes tegen elkaar uit.  Ruckers won de wdstrijd met ruime score verschil van BV Hurricanes, 102 – 65. Luciano Toredjo van Ruckers maakte 31 punten en  Andrico  Waalwijk van Bv Hurricanes maakte scoorde 19 punten. In een super spannend duel, in deze zelfde klasse dolf Telesur het onderspit tegen  SCVU met een punt verschil. De man die het meest in deze wedstrijd heeft kunnen scoren is  Alonzo Engelhart, 19. Armand Sweet maakte 13 punten voor Telesur.

More
articles