PAARSE SINTERKLAAS

Date

De Nationale Democratische Partij, NDP, deelt al geruime tijd gratis voedselpakketten uit aan burgers. Op willekeurige plekken worden zonder enige mededeling, standjes met NDP-vlaggen opgezet. Dit is ongetwijfeld een verkiezingsstrategie om burgers zover te krijgen op de NDP te stemmen. Het is maar te hopen, dat burgers hier niet in zullen trappen. Twee regeertermijnen NDP heeft ons land alleen maar ellende gebracht. Internationaal wordt Suriname gekenmerkt als een land dat op zoek is naar schenkingen of leningen.

De Nationale Democratische Partij, NDP, deelt al geruime tijd gratis voedselpakketten uit aan burgers. Op willekeurige plekken worden zonder enige mededeling, standjes met NDP-vlaggen opgezet. Dit is ongetwijfeld een verkiezingsstrategie om burgers zover te krijgen op de NDP te stemmen. Het is maar te hopen, dat burgers hier niet in zullen trappen. Twee regeertermijnen NDP heeft ons land alleen maar ellende gebracht. Internationaal wordt Suriname gekenmerkt als een land dat op zoek is naar schenkingen of leningen. Het verdelen van voedselpakketten is slechts een van de strategieën van de paarse partij, er zullen er nog meer volgen, bedoeld om de kiezers te manipuleren, maar het volk heeft iedere keer weer laten zien, slim te zijn. Dat het kiezen voor een tweede NDP-regering een fout is geweest, betwijfelen wij niet. Maar elke keer dat een regering het te bont heeft gemaakt, zoals nu het geval is, heeft het volk op gepaste wijze afgerekend met de zittende regering. Burgers moeten de voedselpakketten in ontvangst nemen, want dat is hun recht. De pakketten zijn betaald met de betalingsgelden van het volk. Neem de pakketten, maar stem op 25 mei bewust, want in het hokje ziet niemand op wie er gestemd wordt. Wij willen geen regering meer die het volk verarmt en afhankelijk maakt van voedselpakketten. Als burgers willen wij vrij zijn om zelf te kiezen welke producten wij willen consumeren. Het volk wil niet afhankelijk blijven van pakketten, maar wil eerder een hengel om te leren vissen. Met het à la dol verdelen van pakketten, bevestigt de regering dat zij een armoede faciliterend beleid heeft gevoerd, dat Surinamers alleen maar achteruit heeft gebracht en het leven alleen maar moeilijker heeft gemaakt.

More
articles