October 5, 2019


PROPAGANDA VIA STAATSMEDIA


October 5, 2019

De ministers van Sociale Zaken en Volkshuisvesting en Landbouw, Veeteelt en Visserij, Misiekaba en Parmessar, voeren propaganda via het Nationaal Informatie Instituut, NII. Dagelijks zitten de inboxen van de mediahuizen vol met berichten waarin het werk dat deze ministers verrichten, wordt aangeprezen. Opmerkelijk is dat hun collega’s wat minder in het nieuws komen. Het lijkt wel een strategisch plan van de regering om op zo een manier het volk te brain washen. Hoogstwaarschijnlijk zullen Parmessar en Misiekaba, op de DNA-kandidatenlijst geplaatst worden. De regering heeft er geen probleem mee om misbruik te maken van staatsmedia ten behoeve van de NDP. De NDP moet zelf opdraaien voor campagnes en niet omdat zij de regering vormt, staatsmiddelen inzetten. Dit kan en mag niet, want het gaat om belastingcenten van het volk die op een verantwoorde wijze gebruikt dienen te worden. In de komende periode, bijkans acht maanden voor de verkiezingen, zullen de campagnes alleen maar toenemen. De NDP ziet zelfs kans om op leegstaande percelen, paarse vlaggen te plaatsen. Ook hebben we al EBS-palen gezien die voorzien zijn van een paarse vlag. Het is toch schandalig. Blijkbaar wil de NDP het land paars kleuren, maar dat moet de toekomst nog uitwijzen. Veel mensen hebben het nog steeds erg moeilijk. Veel burgers zijn verarmd en afhankelijk van voedselpakketten, ook kunnen velen geen adequate gezondheidszorg genieten.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249