August 17, 2019


ALWEER VERBRASSING VAN BELASTINGGELDEN


August 17, 2019

Het is nog geen zes maanden geleden dat de huidige minister van Justitie en Politie, Stuart Getrouw, de aankoop heeft gedaan van nieuwe politievoertuigen en een voertuig is al total loss gereden. De bestuurder verklaarde een geest te hebben gezien en reed daardoor ook nog een bushuisje kapot. Deze zaak wordt zeer waarschijnlijk niet meer besproken en het voertuig zal zoals gewoonlijk, als sloopauto worden verkocht. De gelden daarvan zullen zoals we gewend zijn, in de zakken van derden verdwijnen. Het voertuig kan ook worden opgeknapt door een ambtenaar die het voor een appel en een ei heeft kunnen kopen. Daarna kan hij het gebruiken voor privédoeleinden. Veel voertuigen die wij vandaag de dag op de weg zien, zijn eens overheidsvoertuigen geweest. De kosten voor de aanschaf van deze nieuwe voertuigen zijn nog niet eens helemaal gedekt, maar niemand die zich daar zorgen over maakt. Het volk zal er toch via de belasting voor betalen. Dat er zo omgegaan wordt met nieuwe voertuigen, is niet goed te praten. Een deel ervan wordt zelfs privé gebruikt, terwijl dat toch niet de bedoeling is. De voertuigen zijn ter beschikking van de politie om de gemeenschap te beschermen. Over de manier waarop er wordt omgegaan met de voertuigen, zullen we het niet eens hebben. Keihard rijden, vliegen over drempels en helaas zijn er ook personen die het voertuig ook gebruiken voor allerlei privé doeleinden, bijvoorbeeld om hun vrouw/vriendin op te halen. Benzine is toch gratis, wij als hardwerkende burgers betalen daarvoor. Banden die zijn versleten en verwisseld moeten worden, de burger betaalt ook daarvoor. Dat er dan niet eens genoeg voertuigen binnen zijn, is gewoon een schande. Het wordt tijd dat ambtenaren die zich schuldig maken aan vernieling van overheidsgoederen, de schade betalen.