July 6, 2019


WAAROM NEEMT TBL KLACHTEN NIET SERIEUS?


July 6, 2019

Iedereen heeft gehoord of is geweest naar TBL Cinemas. Wat een ervaring om een pas uitgekomen film te mogen zien in een prachtige bioscoop op een enorm scherm,  met of zonder 3D effecten. Met vijf zalen trekt TBL Cinemas op jaarbasis meer dan 5.000 filmliefhebbers. TBL is de eerste moderne bioscoop in Suriname, maar heel langzaam, beetje bij beetje gaat TBL achteruit. Op sociale media spreken steeds vaker bezoekers hun misnoegen uit. Klachten worden niet serieus genomen, streker nog;  er wordt nooit op gereageerd. Eens was het een geweldige bioscoop, maar vandaag de dag denkt TBL niet meer aan de bezoekers. Zo klopt de informatie op de Facebook pagina van TBL niet met de informatie op de website van de onderneming. Filmliefhebbers staan weleens verrast bij de kassa wanneer zij kaarten kopen voor een bepaalde film volgens de aangegeven tijd op Facebook en van de medewerker vernemen dat de film al reeds een uur eerder is begonnen. Dit zorgt natuurlijk voor irritatie. Een avondje ontspanning valt op die manier in het water zou moeten zijn. Helemaal ergerlijk is het als de medewerkers voet bij stuk blijven houden dat de informatie op zowel de website als de pagina wel kloppen. De eens zo gerieflijke stoelen in de filmzalen, zijn ook aan een onderhoudsbeurt toe. Sommige leuningen zitten los en steken daardoor uit op het looppad, met als gevolg dat mensen die langs willen lopen, daar last van ondervinden. Ook zijn er klachten dat sommige stoelen vies zijn. Niet te vergeten de peperdure drank en snacks. TBL moet zeker gaan werken aan deze punten, wil zij filmliefhebbers blijven aantrekken. Het is jammer om te zien dat TBL op zo een manier achteruit gaat. Wij willen TBL Cinemas nog lang in ons midden, want ontspanning heeft een ieder nodig.  

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249