June 2, 2018


PROTESTEN HOUDEN MAAR AAN


June 2, 2018

Het gaat niet goed in ons land en steeds meer mensen belanden beneden de armoedegrens. Niemand kan dat ontkennen, zelfs de overheid niet, gezien het feit dat ze zieltjes tracht te winnen door op grote schaal voedselpakketten te distribueren. Maar ofschoon er grote armoede heerst, kiest het Surinaamse volk er nog niet voor massaal de straat op te gaan om te protesteren tegen de wantoestanden en het slechte beleid van deze regering. Er zijn wel kleine groepen die de moed niet opgeven en blijven demonstreren tegen het wanbeleid van de NDP-regering onder leiding van Bouterse. De afgelopen week gingen weer demonstranten richting het Onafhankelijkheidsplein en verzamelden zij zich op het gedeelte waar voorheen het vlaggenplein was geconstrueerd. Op het boven afgedrukte bord staat duidelijk het misnoegen van de demonstrant vermeld.