Hot Newz (Wist U dit al…? XIV

*Svetoisckia Kross die op de tweede plaats eindige van de Miss Tropical Beauties Suriname verkiezing gaat Suriname vertegenwoordigen op de Miss Grand International verkiezing 2015. Deze vindt op 25 okotber in Thailand plaats. Miss Tropical Beauty Suriname 2015, Nicole Tsai A Woen, maakt zich klaar voor de Miss Supranational verkiezing op 4 december in Polen.

*Miriam Simone brengt op 22 september een nieuwe cd uit. Het album krijgt de titel ‘Mount Zion’ mee en bevat 14 tracks.

*De Jamaicaanse reggae zanger Junior Kelly, bekend van de hit ‘Love So Nice’ is de hoofdact van het Summertime Vakantiefestival dat op 30 augustus op Marinalex wordt gehouden.

*Twintig artiesten zijn genomineerd voor de People Choice van de Suriname Summer Award Show 2015.  Adika, Tjatjie, Kimmy, A Mili  Scrappy W, Asgar Finke en Baas Cru zijn enkele van ze. Cyriel van The More Love Band heeft twee keren (in 2013 en 2014) de People Choice Award gewonnen.

*De bekende  Nederlandse actrice van Surinaamse komaf Yootha Wong Loi Sing, is binnenkort te bewonderen in de film ‘Hot Wax’. Haar acteerdebuut was in 2012 met het tv-programma ‘Who’s in Who’s out’. In 2013 had Yootha een hoofdrol in de film ‘Hoe duur was de Suiker’.

*Dancehall artiest Mr Vegas geeft op 28 augustus een concert in buurland Guyana. Vegas was vorig jaar augustus in Suriname. Toen trad hij op in de Old Skool Dancehall Bubling party in Zenaida.

More
articles