De Aloe man

Dit is die meneer die op de zondagmiddag via een bepaald radiostation, het luisterend publiek probeert te intimideren met zijn inhoudloos gebrabbel De man zijn tong is zo paars dat je er misselijk van zou worden, als je ernaar zou moeten kijken. Wat de zaak nog erger maakt,is dat deze hypocriet,want dat is hij,een stem heeft die compleet is aangetast door die massala van die aloe rotie .Ook bij deze hypocriet was de paniek groot, toen hij moest ervaren hoe groot de opkomst van V7 de vorige week zaterdagavond was, ondanks de zware regen Velen hadden gehoopt dat die vergadering geen voortgang zou hebben,maar aangezien het volk moe is van loze beloften,halve waarheden en grote leugens, is het massaal opgekomen. Alweer heeft onze Lieve Heer laten zien welke macht Hij heeft. Ook de macht om dit gespuis dat er nu zit, straks een halt toe te roepen .Dit en nog veel meer zit deze aloe man dwars,vandaar zijn inhoudloos gezwam op die radio. De man zou van de paarse club een onderscheiding moeten krijgen voor zijn onbevredigend gelik. Met dit soort figuren zou men eigenlijk medelijden moeten hebben. Hij raakt dusdanig van streek wanneer hij alleen maar de initialen DDB zou horen .Zo erg dat hij er zelf paars van wordt. Mijn advies naar deze nietszeggende aloe man is,door te gaan met zijn inhoudloos gebrabbel zodat hij op 26 mei zodanig uitgeput zal zijn en het luisterend publiek niet meer hoeft te luisteren naar de waardeloze aloestem. See you mei 25.

Een rasechte srananmang

More
articles