March 10, 2019


WARME BOLLEN


March 10, 2019

De BaZo-kaarten van het Staatsziekenfonds, SZF, worden al warme bollen verdeeld. De verkiezingen staan voor de deur en de regering doet er alles aan om stemmen te winnen. Zij heeft er alles aangedaan om de gezondheidszorg kapot te maken. Het begon eerst met het afschaffen van de subsidies, daarna de inflatie en devaluatie van onze munteenheid. De regering weet heel goed dat duizenden mensen verstoken zijn van gezondheidszorg en dat het daarom een politiek gevoelig onderwerp is. Nadat zij zelf het probleem heeft veroorzaakt, probeert zij nu met gratis verzekeringskaartjes het volk wederom voor de gek te houden. Aan elke BaZo-kaart hangt een prijzenkaartje. Het SZF is zelf niet in staat om de tarieven van dienstverleners na te leven en om ook nog zijn financiële verplichtingen te voldoen. Het is jammer dat er op zo een manier een loopje wordt genomen met het volk. Mensen gaan ervan uit dat de regering het meent met hen en daarom een BaZo-kaart verstrekt. In 2014 heeft de regering hetzelfde gedaan. Na de verkiezingen donderde alles in elkaar. Alle sectoren zitten vandaag de dag diep in de problemen. Wat zal het volk hebben aan een BaZo-kaart als ze toch moet bijbetalen voor medicijnen? De regering is mogelijk al bezig met monetaire financiering. Met monetaire financiering zal de koers na 2020 wederom de lucht ingaan met als gevolg dat de kosten in de gezondheidszorg ook zullen stijgen. De gezondheidszorg zal dan alleen nog betaalbaar zijn voor de bovenlaag van de bevolking. De gewone man zal nauwelijks in staat zijn om de kosten die gepaard gaan met een goede gezondheidszorg, op te brengen. Dit terwijl de leden van de regering voor het ministe of geringste naar het buitenland afreizen om van een goede medische behandeling te genieten. Denkt u maar aan de president.Triest dat leiders op zo een manier met het volk omgaan en slechts kijken naar hun eigen welzijn. Het volk is op een zijspoor gezet, terwijl regeringsleden en vrienden zich verder verrijken.