Hot!! Lustig Phagwa Festival meets Hardcore goes Phagwa

Date

Dit jaar heb je op Holi Phagwadag, 21 maart, naast het Lustig Give Back Phagwa Festival, ook een andere groot Phagwa event, namelijk. Hardcore goes Phagwa, dat vindt plaats op het Onafhankelijkheidsplein. Het Lustig Give Back Phagwa Festival wordt op de boulevard aan de Anton Dragtenweg gehouden. De vraag is welk evenement meer bezoekers gaat trekken. Volgens kenners in de Surinaamse showbizzwereld zal de line up dat bepalen. Nu al is bekend dat DJ Chuckie, DJ Dyna en Bizzey zijn gecontracteerd voor het Lustig Give Back Phagwa Festival. De Surinaams-Nederlandse rapper Poke is een van de headliners van Hardcore goes Phagwa. Verder wordt gefluisterd dat Broederliefde ook komt voor Hardcore. Alsof dat nietgenoeg is, komt Lustig Events met het tweede event Lustig Events Gives Back in Concert. Dit vindt plaats op 20 maart op de boulevard. Lustig Events, de organisator achter het evenement, belooft veel groter dan vorig jaar te zullen uitpakken met meer special effects en grotere artiesten. Hardcore Entertainment daarentegen gaat ook groots uitpakken. “Het wordt een productie als nooit tevoren”, benadrukt Harcore Entertainment. Nu al is bekend dat DJ Chuckie, DJ Dyna en Bizzey zijn gecontracteerd voor het Lustig Give Back Phagwa Festival. De Surinaams Nederlandse rapper Poke is een van de headliners van Hardcore goes Phagwa. Verder wordt op op Holi Phagwadag, 21 maart, ook een Phagwa Makhan Chor festival in de Palmentuin en een Parbo Phagwa party in At Live Entertainment Center gehouden.

More
articles