Real Meursie koploper Para

Real Meursie is na negen speelrondes de koploper in de voetbalcompetitie van de Para Sport Bond (PSB). De ploeg speelde afgelopen zondag in het Andre Brahim Stadion op Para overigens 2-2 gelijk tegen Locomotief. Bij de rust leidde Locomotief met 2-1 door doelpunten van. Safije Peiter in de 29ste en de 41ste minuut. Romiel Koedemoesoe scoorde in de derde minuut de 1-0 voor Real Meursie, terwijl Arsinio Sno in de 56ste minuut de gelijkmaker liet noteren.

Geel was er voor Worento Pique, Sa-finio Amalensi, Colvin Kodama, Arsinio Sno en Furgil Eduards van Real Meursie alsook Migalvio Colin van Locomotief. Lindon Joval en Wendel Lewis van Real Meursie, en Guillermo Vyent van Locomotief werden rood-gekleurd.

De uitslagen van de overige wedstrijden zijn als volgt: Sjulang-Aquila 3-2 (2-1). Sjulang: Damian Seinpaal (3x). Aquila: Stefano Plet (2x). Geel: Sjulang: Sergay Grant, Jurmen Pique, Chalton Riedewald en Moreo Biswa-ne. Aquila: Gylliume Piqueen Alfred Sno. OSV-Jong Surinos 4-1 (2-0).

OSV: Edmond Hunte (2x) en Wensley Amelo (2x). Jong Surinos: Blitsen Poeketie. Geel: OSV: Terence Wilnis en Wensely Amelo.