Robinhood-Transvaal in tweede ronde beker

De ploegen van Robinhood en Transvaal zijn aan elkaar gekoppeld in de tweede ronde van de SVB bekercompetitie. Dat is een van de resultaten van de loting vorige maand. De twee ploegen nemen het op zondag 25 maart om 16:30 uur tegen elkaar op.

De winnaar (F) komt in de kwartfinale uit tegen de winnaar (E) van de partij tussen Leo Victor en Tamansari, die aanstaande woensdag om 19:00 uur de tweede ronde openen. Eveneens op woensdag 21 maart kruisen SNL en Flamingo (winnaar A) de degens om 21:00 uur. Op vrijdag 23 maart staan Voorwaarts en SV Notch (winnaar G) om 19:00 uur tegenover elkaar en om 21:00 uur PVV vs Jong Aurora (winnaar H). Het programma is verder als volgt: Zaterdag 24 maart: 16:30 uur Santos-Real Leiding (winnaar B) en 18:30 uur West United-Broki (winnaar D). Zondag 25 maart: 16:30 uur Tahiti-Deva Boys (winnaar C) en 18:30 uur Robinhood-Transvaal (winnaar F).

De kwartfinales zijn gepland door 8 en 10 april en zien er als volgt uit: winnaar A-winnar B (winnaar I); winnaar C-winnaar D (J); winnaar E-winnaar F (K); winnaar G-winnaar H (L). De halve finale is op 16 mei: winnaar I-winnaar J (finalist A) en winnaar K-winnaar L (finalist B). De finale is op zon-10dag 10 juni: finalist A-finalist B.