Leo Victor blijft koploper

Een speler werkt de bal weg tijdens het duel tussen Leo Victor en Transvaal. Leo Victor won de ontmoeting met 2-0 en is nog steeds koploper. (Foto: Regillio Derby

De ploeg van Leo Victor blijft de lijstaanvoerder in de SVB Topklasse competitie. In het weekeinde werd van Transvaal gewonnen met 2-0. De uitslag van dit duel heeft gevolgen gehad voor Transie trainer Dennis Bainoe die bedankt werd. Transvaal bengelt op de 10e plek. WBC en Inter Moengo Tapu kwamen eveneens in actie en hebben geen fouten gemaakt.Ze wonnen ook hun duel en dat brengt beide ploegen naar respectievelijk de 2e en 3e plek.
De volledige standenlijst:
1. Leo Victor (19), 2. WBC (18), 3.Inter Moengo Tapu (16), 4. Robinhood (13), 5. Jong Rambaan (12), 6. Nishan 42 (11), 7. Notch (9), 8. PVV (8), 9. Botopasie (7), Transvaal (7), 11. Voorwaarts (7), 12. SNL (4).

 Transvaal trainer Bainoe bedankt
Transvaal trainer Dennis Bainoe heeft afgelopen weekeinde zijn laatste wedstrijd als trainer voor Transvaal afgewerkt. De oud internationaal die vorig jaar januari werd aangetrokken om de ploeg naar grotere hoogten te stuwen, was niet zo succesvol in zijn missie. Het verlies tegen Leo Victor was voor de clubleiding aanleiding om de man te bedanken voor bewezen diensten. Bij het ter perse gaan van deze editie was de ploeg nog niet met een nieuwe trainer op de proppen gekomen. Vernomen wordt dat Bainoe, die vorig jaar aangesteld was als trainer, in een rijdende trein stapte en het moest doen met spelers die het niet zelf hebben gehaald. Het was continue passen en meten voor hem. Woensdag aanstaande moet Transvaal weer in actie komen in de Topklasse competitie en de tegenstander is dan SNL.

Slee Junior raakt leidersrol SVB Hoofdklasse kwijt

Slee Juniors, vertegenwoordiger van de Nieuwe Generatie Voetbalbond (NGVB) in de hogere SVB Topsectie, is zijn leidersrol in de SVB Hoofdklasse kwijtgeraakt. De voetbalploeg uit het zuidelijk gelegen dorp Pikin Slee verloor in het NGVB-stadion tegen een beter spelend ACoconut uit Brokopondo. Het duel, dat een onderdeel vormde van de vierde speelronde van de SVB Hoofdklasse, eindigde in een 3-1 overwinning voor ACoconut. Beide teams waren tot dan toe ongeslagen, maar nu gaat het voetbalteam uit Brokopondo zonder verlies aan kop met 12 competitiepunten, terwijl Slee Junior is teruggevallen naar de tweede plaats. Deze positie wordt nu gedeeld met Tahiti (Brokopondo) en Santos uit Nickerie. Alle drie hebben nu 10 punten uit 4 duels.
Tahiti klopte in het weekeinde Boma Star met 3-0 en Santos zegevierde met 4-1 over Caravan. West United walste met 5-1 over TOK uit Albina/Marowijne, terwijl Papatam de eer van Marowijne hooghield door zondag het bezoekende Flora met 2-1 te verslaan op het sportveld te Albina. (DRP)

More
articles