Surinaams-Nederlandse producer in Argentijnse Billboard

De getalenteerde Nederlandse muziekproducer met Surinaams-Indiase roots, ChevoBeatz, heeft met twee songs de Argentijnse Billboard 100 lijst gehaald.  Het gaat om de  songs ‘Shatta Gyal’ een samenwerking met de dancehallartiest FireVerse en ‘Bamba’ met de zanger Chuma Afrika van Kenia.  Deze miljpaal kreeg ook een melding in  op het platform van Billboard Argentina onder de kop:‘ChevoBeatz explora fronteras musicales’. “Ik ben enorm trots dat ik de eerste muziekproducent van de Indiase Surinaamse diaspora ben, die op de officiële Billboard Argentina Charts te zien is. Ik ben al mijn fans en supporters, die vanaf het begin miijn ondersteunen heel dankbaar. Samen bereiken we grote hoogtes.”

De song ‘Naiwe’ van ChevoBeatz met de Keniaanse zanger Chuma Afrika, is binnenkort te oren op de Surinaamse radiozender SRS. Het is een mooie amapiano. Al de de tracks  van de getalenteerde Nederlandse muziekproducer met Surinaams/Indiase roots zijn beschikbaar voor streaming op Spotify en alle grote platforms. Hij werkt nu aan drie nieuwe songs. Een nieuwe reggae met FireVerse, genaamd ‘Jah Message’, een Punjabi reggae met internationale zanger Deep Jassal, en een nieuwe reggaeton met een Latina zangeres uit Spanje.

Cheville Samoedj, zoals hij officieel heet, is een veelbelovende muziekproducer. Naast zijn bestaande samenwerkingen zoekt hij naar mogelijkheden om met nog meer artiesten van over de hele wereld samen te werken. Zijn passie voor het creëren van diverse en boeiende muziek kent geen grenzen, en hij probeert voortdurend de grenzen van zijn creatieve vaardigheden te verleggen.

More
articles