John Oldenstam geeft ode aan Surinaamse vrouw met ‘Mi Sranan Bromki’

Met zijn nieuwste nummer ‘Mi Sranan Bromki’, wil de zanger John Oldenstam een ode brengen aan de Surinaamse vrouw. Het nummer ‘Mi Sranan Bromki’ is een liefdesverklaring over hoe mooi de Surinaamse vrouw is. Het lied is geïnspireerd door de liefde en is een pennenvrucht van Cheryl Vliet.

“Iedereen heeft liefde nodig”, zegt Oldenstam. Het is heel mooi en fijn om liefde te ontvangen. ‘’Dat iemand zijn best doet om jou liefde te geven op de manier hoe jij die liefde wilt ervaren. Dat kan alleen iemand die de tijd neemt om jou te kennen en te verwennen. De boodschap van dit lied is dan ook om elkaar lief te hebben.  Luister goed naar de tekst en sta erbij stil, laat je meenemen qua gevoel”, benadrukt de zanger. Volgens hem moeten vrouwen weten dat ze er niet alleen voor staan, ook al voelt het vaker zo.

Asgar Koster (Asko Production) heeft het nummer aangekleed met een lekkere swing ‘Bolero’. Een arrangement, dat precies naar de wens van Oldenstam is gerealiseerd. Het nummer komt heel binnenkort uit met een passende videoclip. Voor de zanger is het opnemen van een videoclip altijd weer een leuke ervaring. Daarnaast vindt hij het ook spannend als hij naar het eindresultaat kijkt. ‘Mi Sranan Bromki’ is midden in het centrum van Paramaribo opgenomen en geeft een lekker warm gevoel. De videoclip is tot stand gekomen door Backbone, met wie Oldenstam ook zijn vorige videoclips heeft opgenomen.

Het afgelopen jaar was zeker bijzonder voor Oldenstam. Aangezien hij op 31 maart 2023 is gehuldigd voor het feit dat hij al langer dan 25 jaar zijn bijdrage levert aan de muziekwereld. Voor zijn inzet als artiest mocht hij  een award in ontvangst nemen. Bovendien sloot hij het jaar af op 13 december met een huldiging (Radio Hulde) met dank aan Heleen Bustamente en mocht hij daar eveneens een award in ontvangst nemen. Oldenstam zegt dat het altijd leuk is als je response krijgt voor hetgeen wat je met passie doet. Zelfs als hij slechts één persoon kan raken met zijn nummers, waardeert hij dat ten zeerste.

Met ‘Mi Sranan Bromki’ kijkt Oldenstam ook uit naar positieve response vanuit het publiek. Ook vraagt hij een ieder om die lobi te blijven delen. “Laten we elkaar lief hebben en leef gezond.” Voorts zegt de artiest, dat er voor dit jaar een paar mooie dingen gepland zijn. Voor nu kijkt hij vol verlangen uit naar de release van zijn nummer en de feedback van zijn fans.

More
articles