Nieuw nummer Miss ANJ gaat over liefde

De artiest Miss ANJ timmert hard aan de weg. Haar energie en vrolijke presentatie maken het onmogelijk om stil te zitten. Haar nieuwste nummer is uit en de positieve vibes die ze met zich meebrengt blijven maar stromen. Ze is helemaal gereed voor de release van haar nieuwste nummer getiteld ‘Rimshot’.

Het nummer van Anjuli Bhansingh oftewel Miss ANJ gaat over de liefde. Met ‘Rimshot’ wil de zangeres ook waardering uiten naar de goede mannen. “Zij verdienen het ook om in het zonnetje gezet te worden.” Het begon allemaal toen Miss ANJ werd benadert door Goldvibes, een producent uit Duitsland, woonachtig in Mallorca. Hij vroeg haar om ook een song te schrijven op zijn album ‘Multitude riddim’, die momenteel midden in de releasefase is. Er hebben artiesten meegedaan uit verschillende landen waaronder Tippa Irie uit Engeland, Dr. Ring Ding uit Duitsland en Jamadom uit Frankrijk. De zangeres werd geïnspireerd door haar liefde voor Reggae en schreef de tekst. Gaandeweg veranderde het in een lovesong. ‘Rimshot’ is een Engelstalige nummer met een lekkere Reggae beat, die je brengt naar je ware gevoelens voor iemand. De boodschap die Miss ANJ geeft met deze song is dat we elkaar waarderen, vooral de mannen. Het jaar is net begonnen en Valentijnsdag komt eraan. “Show a little more love”, benadrukt de zangeres.

Miss ANJ is zeker gemotiveerd om verder te gaan met muziek. Reggae, gecombineerd met dancehall, soca, afrobeats en reggaeton, spreken haar het meest aan. Ze blijft graag bij de Caribbean vibes met onderwerpen die kunnen gaan over (self)empowerment, liefde, fun in het leven, of een rebels karakter hebben. “Ik vind het belangrijk dat er ook lekkere muziek is, die niet per se over geweld en vulgariteit gaan”, aldus Miss ANJ.

Als onafhankelijke artiest en persoon probeert de zangeres haar vleugels te slaan. Naast het schrijven en produceren van nieuwe nummers is ze haar eigen bedrijf gestart. Momenteel is het nog hands on en heeft ze hierover weinig gesproken. “Deze periode staat voor mij in het teken van opbouwen van mezelf en mijn carrière”, laat ze weten. Op langere termijn moet het ervoor zorgen dat Miss ANJ meer mogelijkheden in de muziek kan benutten en dat zij meer kan doen voor anderen.

Miss ANJ zal dit jaar verder gaan met het maken van muziek. Er staan een aantal mooie singles te wachten om gehoord en gezien te worden. Haar toewijding aan muziek en haar unieke stijl beloven het publiek opnieuw te boeien. Ben je nieuwsgierig geworden naar ‘Rimshot’, blijf dan de bekende radio-en televisiestations volgen en de sociale mediakanalen. Het nummer komt heel binnenkort uit.

More
articles