New Style bestaat 10 jaar

De Kaskawi formatie New Style bestaat dit jaar op 29 mei tien jaar. Dit heuglijke feit wordt op 1 juni gevierd met een groot evenement. Het begon als plezier op vakantieschool. De groep opereerde toen onder de naam The Youth.

Op een bepaald moment gingen de zangers hun eigen weg. Tien jaar geleden pakte Romario Cooman alias Boto, samen met de manager Elvin Kensenhuis, meer bekend als Elly, de draad weer op onder de naam New Style.  New Style heeft indrukwekkende successen behaald, waaronder de Europese tour in 2016 met als hoogtepunt Hoogstraten België, Curaçao Tour in 2018, Westergasfabriek Amsterdam in 2022 en Hemkade Zaandam in 2023. De populaire kaskawiband uit Para heeft al vijf albums uitgebracht. Het laatste album ‘Geef niet op’  met zestien nummers, zal in april worden gelanceerd. Na drie jaar bracht de groep weer een album uit.

Het streven is om de kawinamuziek internationaal bekendheid te geven. Dit doel wil New Style bereiken door internationaal samenwerkingen aan te gaan en door de muziek in het buitenland te promoten. New Style valt onder de organisatie Jong Talent Entertainment.

More
articles