Gloria Naarendorp heeft eigen dansschool

Gepassioneerde dansliefhebber Gloria Naarendorp heeft een eigen dansgroep, genaamd G’Lettos. Hiermee is een kinderdroom van haar in vervulling gegaan. G’Lettos, die in oktober 2022 werd opgericht, begon met ‘heels dance’ met slechts vijf leerlingen.

Nu is het gegroeid naar een breed scala aan dansstijlen, waaronder ook chair, twerk, floor en dancehall. Het opzetten van een eigen dansschool was voor Naarendorp een grote stap in het onbekende.

De ‘G’ staat voor Gloria en ‘Lettos’ verwijst naar stiletto’s en vertegenwoordigt de krachtige, stijlvolle, elegante en zelfverzekerde uitstraling die stiletto’s met zich meebrengen en die vrouwen hebben wanneer ze stiletto’s dragen.  G’Lettos heeft ook laser dansers, de G’Lettos Led Dancers. Dit is een groep getalenteerde vrouwen die unieke dansoptredens geven met laserlicht en LED-verlichting bij uiteenlopende evenementen.

Naarendorp nam deel aan de eerste Miss Tropical Beauties Suriname verkiezing in 2012, toen heette de verkiezing Miss Supranational Suriname. Ze eindigde op de tweede plaats en mocht Suriname vertegenwoordigde bij de Miss Tourism Queen of the Year International Pageant in China.

Ze werd uitgeroepen tot Miss Best Talent. Dit voor haar buikdans-act tijdens de talentenronde van de verkiezing.

More
articles