Geen Avondvierdaagse dit jaar

Het grootste wandelevent van Suriname, de BVSS-Avondvierdaagse (AVD), oftewel Wandelmars,  wordt dit jaar niet gehouden. In plaats daarvan zal er in september een alternatief tweedaags evenement georganiseerd worden.

Dit meldt de organisator, de Bedrijven Vereniging Sport en Spel (BVSS), in een uitgegeven persbericht.  De AVD gaat volgend jaar  gehouden worden. Het wordt de 60e editie en die zal plaatsvinden op 23, 24, 25 en 26 april. Volgens de BVSS  geeft deze beslissing iedereen ruimschoots de gelegenheid om zich optimaal voor te bereiden. Het wordt de grootste avondvierdaagse tot nu toe. Het thema voor de komende editie zal op een later moment bekend worden gemaakt.

Na een afwezigheid van drie jaar keerde de Avondvierdaagse (AVD) vorig jaar terug. Het thema was  ‘AVD: We lopen allemaal weer mee!’ De laatste AVD werd in 2019 gehouden. Het was de 55ste editie en vond plaats van 24 tot en met 27 april. Het thema was ‘55 yari  W’e waka kba!’. De wandelmars is in 2020, 2021 en 2022 niet door gegaan vanwege gezondheidsmaatregelen met betrekking tot de coronapandemie.

More
articles