Tropical Beauties Suriname stralend in de finale van Top Model of Universe 2023

Paramaribo, Suriname – 5 november 2023 – Het is met immense trots en opwinding dat Tropical Beauties Suriname aankondigt dat Anjali Rahan en Damiëndo Plein op 5 november 2023, tijdens de spectaculaire finale van Top Model of Universe in Istanbul, Turkije, Suriname met ongekende elegantie en gratie hebben vertegenwoordigd op het internationale podium.

In een opmerkelijke prestatie in zowel de heren- als de damescategorie van deze    prestigieuze internationale modellenverkiezing, hebben beide getalenteerde modellen een plaats veroverd in de top 5. Anjali Rahan schitterde als de 3rd runner-up Top Model of Universe 2023 bij de dames, terwijl Damiën-do Plein de titel 2nd runner-up Top Model of Universe 2023 bij de heren verdiende.

Maar dat is nog niet alles. Tijdens de voorronde van de Top Model of Universe-verkiezing op 4 november 2023, hebben Anjali en Damiëndo verschillende subtitels in de wacht gesleept, waardoor Suriname met nog meer glans schittert in de modellenwereld. We zijn verheugd om aan te kondigen dat de volgende subtitels naar Suriname zijn gebracht:

Damiëndo Plein (Suriname) – Winnaar van “Best Fashion Icon” – Heren

Damiëndo Plein (Suriname) – Winnaar van “Best Catwalk”

Anjali Rahan & Damiëndo Plein (Suriname) – “Miss & Mister Best Face”

Anjali Rahan & Damiëndo Plein – “Miss & Mister Top Model of the Americas”

Tropical Beauties Suriname is enorm trots op Anjali en Damiëndo voor hun indrukwekkende prestaties en voor het verheffen van Suriname op het wereldtoneel van de modellenindustrie. Deze overwinningen zijn een getuigenis van hun toewijding, talent en inzet. We willen ook onze waardering uitspreken voor alle ondersteuning en aanmoedigingen die we hebben ontvangen van onze sponsoren en het Surinaamse publiek.

Vermeldenswaard is dat onze eigen Tanicha Narain, die tijdens de Top Model of Universe verkiezing 2022 een indrukwekkende 3e plaats behaalde voor Suriname, officieel uitgenodigd werd door de organisatie om de rol van Jurylid te vervullen tijdens de 2023 verkiezing.

De geleverde prestaties van Anjali, Damiendo en Tanicha zullen ongetwijfeld dienen als inspiratie voor aspirant-modellen in Suriname en ver daarbuiten. Tropical Beauties Suriname blijft zich inzetten om de mode- en modellensector in ons land te bevorderen en de wereld te laten zien wat Surinaamse schoonheid te bieden heeft.

More
articles