UITGIFTE GRONDBESCHIKKINGEN, MAAR TOCH NOG HANGSLOT!

We kennen haast allemaal het verhaal van de projecten die door de vorige regering zijn gestart en die vervolgens onder een vergrootglas werden geplaatst.

Zogenaamd zouden er grote leningen zijn genomen op het project. Het gaat in dezen om verkavelingsprojecten zoals Altona Village. Intussen heeft een groep die reeds in het bezit was van een bereidverklaring, haar beschikking in ontvangst genomen. Echter tot haar verbazing, is er nog steeds een groot hangslot geplaatst op de poort die toegang geeft en kan ze het terrein niet betreden met haar voertuigen.

De mensen kunnen dus niet gaan bezichtigen waar hun percelen liggen. Het is toch de bedoeling, dat men start met de bouw? Of betrof het een politiek feestje naar de gemeenschap toe en moesten we hierdoor snel vergeten, hoe parlementariërs in aanmerking waren gekomen voor grond? Moeten we vergeten, hoe mensen onder de dekking van stichtingen, tal van percelen in hun bezit hebben gekregen. En hoe klinkende namen in de gemeenschap ook in aanmerking zijn gekomen.

Wat het geheel nog erger maakt is dat het project dat in feite reeds bouwrijp was gemaakt door de vorige regering, er nu verlaten en overwoekerd bij ligt. Hoe bereiken de mensen nu hun percelen? Waar zijn de straten?

Wat is de taak van het ministerie van Openbare Werken?

Worden projecten die door de overheid zijn vrijgegeven, niet meer voorzien van elektriciteit en water? Waar moeten de mensen nu terecht voor hulp? Want zelfs de bank wenst hier voor bouwen, geen hypotheek te verstrekken. Het is weer duidelijk, dat een goed opgezet project door politiek ten onder gaat!

More
articles