Nederlandse zanger Guus Bok meets Damaru

De Nederlandse zanger Guus Bok heeft Damaru gestrikt voor zijn nieuwe single. Het nummer heet ‘Kroelen’ en werd vrijdag gedropt. “Damaru  werd bij het grote publiek in Nederland bekend vanwege zijn hit ‘Tuintje In Mijn Hart’ (Mi Rowsu) met Jan Smit! Het is ontzettend tof om nu samen met hem een plaat uit te brengen”, meldt Guus op zijn Facebook.  “Ik werd door Guus benaderd voor de samenwerking en de song hebben we in december opgenomen. Er zat een positieve vibe in. Ik had zeker een maand van tevoren de track gekregen, maar heb mijn stuk pas in de studio geschreven”, zegt Damaru. De Surinaamse King of Love Songs gaat op 14 juni bij het festival Sterren Muziekfeest op het plein in Waalwijk, samen met de Nederlandse zanger de song live ten gehore brengen.

Guus Bok staat in Nederland bekend om zijn muzikaliteit en enthousiasme. Hij maakt aanstekelijke, maar ook ontroerende Nederlandstalige popmuziek, met een moderne sound. Als het aan Guus ligt, wordt de song de zomerhit van 2022 in Nederland.

More
articles