Vier Surinamers ontvangen damtitel van de Werelddambond

De werelddambond (FMJD) heeft recent via zijn website bekendgemaakt, dat Jerry Sadiek, Derryl Bohr, Marcel Oostburg en Dheeradjdutt Somai, deze week hun damtitels hebben ontvangen na de formele procedures te hebben doorlopen. (Https://www.fmjd.org/?p=newtitles).

1.Jerry Sadiek behaalt de titel van Master of FMJD (MF) op basis van normen die hij scoorde tijdens de Surinaamse kampioenschappen van 2009, 2010 en 2020.

2.Derryl Bohr behaalt de titel van Master of FMJD (MF) op basis van normen die hij scoorde tijdens de kampioenschappen van 2012 en 2020 en tijdens de Pan-Amerikaanse kampioenschappen in 2013.

3.Marcel Oostburg behaalt de titel van Master of FMJD (MF) op basis van de volgende normen die hij scoorde tijdens de Surinaamse kampioenschappen van 2002, 2020 en USA open 2014.

4.Dheeradjdutt Somai wordt Candidate FMJD master (cMF). Somai behaalde tijdens Surinaamse kampioenschappen van 2010 en 2020, normen die goed genoeg waren voor een cMF-titel.

Het bestuur feliciteert MF Jerry Sadiek, MF Derryl Bohr, MF Marcel Oostburg en cMF Dheeradjdutt Somai met deze bijzondere mijlpaal!

Het bestuur hoopt dat dit een stimulans zal zijn voor andere topdammers, en dat deze titel met volle waardigheid zal worden gevoerd. Het bestuur wil de lat hoog leggen en zal er daarom alles aan doen dat dammers in de gelegenheid worden gesteld te werken aan hun rating c.q. topprestaties. Zo alleen zullen de gestelde doelen worden bereikt.

More
articles