Sarah-Jane is terug!

De soulzangeres Sarah-Jane is terug na vijf jaar geen muziek uitgebracht te hebben. “Het nieuwe jaar 2022 wordt het jaar waarin ik weer opsta en dat men ook weer even niet van mij afkomt.”

Op haar programma staan vier nieuwe singles. De eerste, ‘Falling for you’, is al uit.  ‘’Het nummer gaat over het volledig willen vallen voor iemand, maar bang zijn om niet door diegene opgevangen te worden’’, zegt Sarah-Jane. Voor haar markeert ‘Falling for You’ het begin van de zoektocht naar de liefde voor zichzelf: “And find peace in the remedy of love.”

Sarah-Jane Wijdenbosch, zoals ze officieel heet, heeft al een berg aan ervaring als achtergrondzangeres, maar heeft ondertussen met haar solocarrière ook al vele hoogtepunten meegemaakt. Na het uitbrengen van haar debuutsingle ‘Psychedelic Love’, mocht ze in 2017 met Billy Ocean mee op tour door Europa met als hoogtepunt een uitverkochte Royal Albert Hall. Sarah-Jane is vorig jaar samen met de topmuzikant Marlon Francis, meer bekend als Mr.JetFly, het muziekproject ‘4theCulture’begonnen.

More
articles