Kenny B klaar voor theatertour

Kenny B gaat het theater in Nederland in met zijn eigen voorstelling ‘The story of Kenny B’. De zanger is er helemaal klaar voor. “It’s gonna be totally amazing! Ik werk met me brada Jorgen Raymann en ben ontzettend blij dat hij hieraan wil meewerken met mij en ben blij te zien wat we allemaal gemaakt hebben”, vertelt Kenny B. Er zijn in totaal 18 voorstellingen. De aftrap vindt plaats op 3 maart. Kenny B vertelt in de voorstelling over zijn indrukwekkende leven aan de hand van reggae-klassiekers van onder anderen Bob Marley, over de jungle van Suriname, over Paramaribo en Nederland, van soldaat in het leger tot woordvoerder van de binnenlandse guerrillastrijders, van vredesonderhandelaar tot asielzoeker en van vijftien nummer 1 hits in Suriname tot monsterhit ‘Parijs in Nederland’.

More
articles