BELFORT PRAAT VEEL, MAAR ZEGT WEINIG!

De wetgever uit de Abop-fractie die constant zijn gal spuugt inzake de minpunten van de regering, is parlementariër Edward Belfort. Constant maar kritiek leveren op de regering, maar blijven in de fractie, zegt meer over de parlementariër zelf.

Een echte volksvertegenwoordiger die het niet eens is met de richting die de regering opgaat, vormt een eigen fractie, zoals we dat in het verleden al hebben gezien. Echter merken velen dat de volksvertegenwoordiger zijn functie in het parlement misbruikt om persoonlijke belangen. Waar is Belfort wanneer groepen petities indienen bij het parlement, als dat zonder aanwezigheid van de media gebeurt?

Het is duidelijk dat deze parlementariër tracht door middel van de noden van anderen, de aandacht te trekken.

Hij is nu als parlementariër zijn eigen programma gestart, om zogenaamd kritiek te leveren op het beleid van de vorige regering. Kritiek in de media is zorgen voor meer onrust binnen de samenleving, terwijl het huis van het volk, daar open voor staat. Het is duidelijk dat Belfort al geruime tijd met zijn verkiezingscampagne bezig is en het daarbij zogenaamd meent met het volk. Vandaar zijn hoge achterschutting nabij Goede Verwachting, waarbij het bos daarachter, boekdelen spreekt.

De man die het meent met het volk, is daar nooit tussen het volk.

Of behoren de mensen in zulke buurten niet tot het volk, waarover hij het heeft. Wanneer Belfort kritiek levert op het beleid van de regering en haar zelfverrijking, moet hij zeker niet vergeten, dat hij voordat hij minister werd, zeker niet zo welgesteld was. En toen hij minister was, was zijn media-aandacht duidelijk, gezien elk bezoekje vastgelegd diende te worden. Dan mogen we over de VP duizend dingen zeggen, maar niet alles dat hij voor de gemeenschap doet, wordt vastgelegd. En daar kan mediageile Belly zeker wat van leren.

Bovendien is er geen regering die alles fout doet. Daarmee zeggen we zeker niet, dat de regering het volledig goed doet, maar if i tak fa ogri im tak fu bun tu, waar is Belly dan? Persoonlijke issues  moeten vooralsnog niet in het huis van het parlement bevochten worden.

En jammer dat hij niet wederom minister is geworden. Een goede partijgenoot had Amoksi de weg gewezen, dan constant zijn gal over hem te spuwen!

More
articles