Fabiola Carmelita zingt nieuwe song in het Engels

De zangeres en liedjesschrijfster Fabiola ‘Fabi’ Carmelita, werkt momenteel aan een nieuwe song die niet in het Sranan wordt gezongen, maar in het Engels. Fabiola legt momenteel samen met haar gitarist in Zweden en producer in Frans-Guyana, de laatste hand aan de song.  “Dit is de brug naar een ander genre en het is sowieso een andere taal. Mijn eigen songs komen zeker ook gauw. Ik ben benieuwd hoe de mensen erop zullen reageren”, zegt ze.

Fabiola scoorde haar eerste hit met ‘Yu Opo Mi’, de Sranan versie van ‘Yu Raise Me Up’. Het nummer is geïnspireerd door een voorval dat ze heeft meegemaakt. Haar tweede song ‘Nyun Pikin’, het in Sranan gezongen ‘When a child is born’, die in december 2020 uitkwam, is geen grote hit geworden. Haar derde song ‘Na Gado Gi’ stond maar liefst 7 weken op de eerste plek van hitlijst de Top 30 Power hits van radio SRS.

More
articles