Beryl Milop blaast nieuw leven in oude hit

De veelzijdige zangeres Beryl Milop, blaast met een videoclip nieuw leven in haar oude hit ‘Tiri Lobi’. “De song  was een grote hit in 2014, maar had geen videoclip. Op verzoek van de fans heb ik besloten om een clip voor de song te maken om weer nieuw leven in het nummer te blazen. Het verhaal  is nog niet geëindigd”, vertelt ze. ‘Tiri Lobi’ (Verborgen Liefde) heeft een record verbroken bij de Sranan poku hitparade Kanta Masie van Radio SRS. Het nummer stond eerst 13 weken nummer 1, daarna ging het uit de lijst, maar op aandringen van de fans keerde de song terug in de lijst en stond maar liefste 12 weken op de eerste plaats. “Dit succes heb ik te danken aan de fans. De radio-dj Edwin Solo Gefferie ben ik ook dankbaar. Dankzij hem heeft de song toegang gevonden bij de SRS.’’ Beryl is terug in de muziek Business na een bewuste pauze van zes jaar. Beryl Milop maakt nu deel uit van de muziekformatie Swit Firi. In Nederland maakte de veelzijdige zangeres deel uit van de populaire groep Combinatie XVI en zang- en dansgroep A Sa Go. Zij is ook de oprichster van Lobi Firi en had in Nederland haar eigen de kaseko muziekformatie Rutu Prisiri. Beryl is druk bezig met een nieuwe song die in mei wordt gedropt.

 

More
articles