Hoge onderscheiding voor Stichting Vrienden van Suriname

De Stichting Vrienden van Suriname, meldt via een persbericht dat de voorzitter van de stichting, Will van Rhee, donderdagochtend uit handen van de ambassadeur van Suriname, Rajendre Khargi, een oorkonde, verstrekt door de president van Suriname, heeft mogen ontvangen.

De stichting meldt met gepaste trots, dat president Chandrikapersad Santokhi, de heer Van Rhee benoemd heeft tot Officier in de Ere-orde van de Gele Ster, een van de hoogste Surinaamse onderscheidingen. Met het toekennen van deze onderscheiding heeft de president vooral ook zijn waardering tot uitdrukking willen brengen voor het vele werk dat de vrijwilligers van de Stichting Vrienden van Suriname, de afgelopen decennia hebben verricht.

De stichting zegt voorts, zeer vereerd te zijn met de onderscheiding. De ambassadeur is gevraagd de dank van de vrijwilligers en bestuursleden, aan de president over te brengen.

Op zaterdagmorgen 5 februari aanstaande, zullen vrijwilligers weer twee grote containers volladen met diverse goederen, waaronder bedden, matrassen en rolstoelen bestemd voor onder andere ziekenhuizen, schoolmeubilair en computers.

More
articles