Video: Vijftal ingesloten voor gewelddadige beroving supermarkt Cocobiacoweg

Leden van de recherche van Paramaribo, hebben gisteren alle vijf verdachten, die op dinsdag 21 december 2021 een gewapende roofoverval pleegden op een supermarkt aan de Cocobiacoweg, na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het gaat om Sergio S. (32), David A. ( 18), Luciano L. (18), Jamil L. (16) en Joel G. (18).

Op de camerabeelden die al eerder via sociale media werden verspreid, is te zien dat de vijf verdachten veel geweld gebruikten bij de roofoverval. De videobeelden gingen viraal en na goed speurwerk van de recherche, zijn de daders in de kraag te vatten. Alle vijf verdachten hebben een bekentenis afgelegd. Bij de beroving van de supermarkt maakten zij op die bewuste dag SRD 14.000 en een onbekend geldbedrag in USD buit. Volgens de verklaring van de daders, hebben zij het geld onderling verdeeld en daarna verbrast. Vier van de verdachten werden donderdagavond op verschillende adressen in Paramaribo aangehouden. De vijfde dader sloeg op de vlucht, maar meldde zich later bij de politie aan met zijn vader.

More
articles