Kickboksers Wisse en Atomang nieuwe gezichten Digicel’s SportsMax

Donovan Wisse, en Andy Atomang zijn vandaag officieel aangesteld als Brand Ambassadors van Digicel’s SportsMax app. Dit vond vanmorgen plaats middels een officiële ondertekening van de contracten in het hotel Courtyard by Marriott. SportsMax is Digicel’s sportstreamingdienst, die fans in het Caribisch gebied een rijk aanbod voorschotelt aan live wedstrijden, highlights en documentaires.

“We kozen voor Donovan ‘The Dream-catcher’ Wisse, omdat hij momenteel de trots is van Suriname als internationaal middengewicht Glory kampioen. Voor ons een mooi moment om de wereld via de SportsMax app te tonen wat Suriname in huis heeft op sportgebied. We zijn ervan overtuigd dat Suriname nog veel meer wereldkampioenen kan voortbrengen. Ze moeten alleen ontwikkeld en gestimuleerd worden door de gemeenschap”, zegt Deonarine Gopaul, CEO van Digicel Suriname.

Wisse: “Ik noem mezelf de Dreamchaser, omdat het begon bij een droom en die heb ik tot werkelijkheid kunnen maken. Ik ben trots dat ik Brand Ambassador van SportsMax mag zijn. Het feit dat ik erkend word door Digicel, de grootste provider in het Caribisch gebied, is voor mij een enorme eer.”

‘’Andy ‘The Atomic’ Atomang, is een perfecte match voor SportsMax vanwege zijn enorme passie voor de vechtsport. Het is dezelfde passie die wij als bedrijf aan de dag leggen als het gaat om het steeds brengen van innovatieve, digitale diensten naar onze abonnees. Wij feliciteren hem met zijn recent MMA- debuut en kijken uit naar vele nieuwe mijlpalen in zijn carrière’’, zegt Gopaul.

Atomang: “Brand Ambassador worden van SportsMax is een grote mijlpaal in mijn leven.  Ik ben nog steeds bezig te verwerken dat ik op dit punt ben beland. Deze samenwerking betekent voor mij dat niets onmogelijk is in het leven, en als ik een doel voor ogen heb, dan zal ik er hard voor moet gaan. Ik wil mijn trainers Benito Linger en Davids Hoogvliets dankzeggen, want mede door hun bijdrage ben ik nu waar ik ben. Ik ben Digicel ook enorm dankbaar voor de kans die zij mij geven. Voor mij is dit een life changer en een stap naar grotere hoogten. Ik hoop dat mijn carrière als een motivatie mag dienen voor mijn medesporters. Als ik het kan, kunnen zij het ook.”

More
articles