Jessurun wil actieve bijdrage leveren binnen SLM

De CEO van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM), Paul de Haan, heeft bekendgemaakt, dat Xaviera Jessurun officieel op donderdag 13 januari benoemd is tot president-commissaris van de SLM. Jessurun is voorgedragen door president Chandrikapersad Santokhi.

Op haar sociale media pagina laat de nieuwe president-commissaris weten, dat er een tijd van strijden is, een tijd van babbelen en een tijd van de mouwen opstropen en hard werken. “Ik heb weloverwogen besloten nu een actieve bijdrage te leveren in een mij niet onbekende sector. Ik hoop op vertrouwen en wens dat nog velen ook echt een bijdrage gaan leveren aan de opbouw van ons land, als rechtgeaarde Surinamers. Uiteindelijk zijn wij het die nu richting geven aan onze toekomst”, aldus Jessurun.

De Haan maakte tevens bekend, dat het ontslag van de leden van de Raad van Commissarissen, R. Pahladsingh, C. Cairo en J. Gummels, is geaccepteerd door de aandeelhouders. Gisteren werden op een bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders, de heren M. Sewgobind en R. Ravenberg benoemd tot raadsleden.

More
articles