Politie stopt diverse feesten

De politie heeft gisteravond op verschillende locaties feesten gestopt die volgens de Covid Brigade, niet voldeden aan het vastgestelde protocol. Zo werd rond 22.00 uur een feest in een bekend café gestopt, toen bleek dat de gasten geen aanstalten maakten om voor de avondklok thuis te zijn.

De brigade stopte ook een ‘schuimparty’ op een privélocatie aan de Surinamerivier. Honderden personen waren aanwezig op de party, die via sociale media en WhatsApp, bekend was gemaakt. Er waren grote schuimmachines langs de rivier opgesteld om de gasten te vermaken. De politie heeft eenieder gesommeerd de plek te verlaten. Er hebben zich geen incidenten voorgedaan.

Dinsdagavond had de politie ook een feest in Courtyard Marriott stopgezet. Naar verluidt, werden er meer dan honderd personen op locatie aangetroffen. De feestgangers waren aan het dansen op nummers van een live band uit Trinidad.  De politie heeft de afgelopen dagen op meerdere plekken een inval gepleegd en feesten stopgezet. De organisatoren hebben een boete opgelegd gekregen.

More
articles