Sabakoe is in Suriname

De populaire kasekogroep Sabakoe is met kerst en oud opnieuw in Suriname. Gaat de groep optreden? “We zijn op familiebezoek en gaan kijken om ook wat optredens te doen met inachtneming van de covid-maatregelen”, reageert voorzanger Steven Maayen. “We zijn heel blij om weer in Suriname te zijn. Lekker in eigen land. Het geeft je een fijn gevoel, het thuisgevoel”, vult de voorzanger aan. In Nederland treedt Sabakoe op verjaardagsfeesten met inachtneming van de covid-maatregelen. De feesten vinden in de middag plaats. Hun laatste optreden in Nederland was op 13 december. Zet je schrap! Sabakoe komt volgend jaar met nieuwe muziek uit. De laatste song van Sabakoe was een kerstlied ‘Kresneti Doro’ en dateert van december 2020 en de laatste CD ‘N’a Porti Fowru’ kwam in 2018 uit. Maayen wenst namens de populaire kasekogroep, de totale Surinaamse gemeenschap gezegende kerstdagen en een voorspoedig 2021 toe.

More
articles