Politie arresteert vijftal na diefstal autozijspiegels

De politie van het bureau Lelydorp, heeft in de vroege ochtend van zondag 21 november vijf manspersonen aangehouden. Dit vijftal wordt ervan verdacht eerder in die ochtend de zijspiegels van een Toyota Vitz op een adres te Paramaribo Noord te hebben weggenomen. Na de daad verlieten de zijspiegeldieven in een gereedstaande auto de plek, waarna een familielid van de benadeelde de verdachte is achternagegaan.

Ter hoogte van het ressort Lelydorp reden de verdachten tegen een schutting aan. Hierdoor liep één van de verdachte een kapverwonding op aan zijn been. Na medische behandeling is de gewonde verdachte eveneens als zijn vier kompanen ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. De gestolen zijspiegels zijn teruggevonden in het voertuig, waarmee de verdachten zich verplaatsten. Verder werden ook nog een hoeveelheid drugs en een fijn weger aangetroffen. Zowel het voertuig als de aangetroffen zaken zijn in beslag genomen door de politie, waarna de verdachten zijn overgedragen aan de Recherche van regio Midden. Na overleg met het Openbaar Ministerie is het vijftal aangehouden en in verzekering gesteld.

More
articles