Donovan Wisse Middengewicht Glory wereldkampioen

Donovan Wisse nam het  zaterdag 4 september 2021, op tegen Yousri Belgaroui van Tunesie. De kickbokser is met zijn overwinning Middengewichtkampioen geworden bij Glory.  Wisse stond op de eerste plaats in deze gewichtsklasse, Belgaroui was de nummer 2. De titel zou gaan naar de winnaar. President Chandrikapersad Santokhi heeft snel na de wedstrijd zijn felicitaties overgebracht aan Wisse.

De vader van Wisse zei bijzonder verheugd te zijn met het telefoontje van de president. Hij sprak de hoop uit, dat de regering inspanningen zal plegen om ervoor, te zorgen dat de uitdagingen op het pad van deze jonge vechter zullen worden weggenomen, zodat hij zijn titel in de komende 2 jaren van zijn contract met succes kan verdedigen.

Grantangi Wisse. Sranang e kraka yu baka.

More
articles