Dienstverlening afdeling Rijbewijzen aangepast

De afdeling Rijbewijzen van het Korps Politie Suriname (KPS) maakt bekend dat door de afgelopen lockdown perioden, het niet mogelijk is geweest om rijbewijzen te verstrekken en te verlengen alsook andersoortige diensten te verlenen. Op grond hiervan heeft de afdeling Rijbewijzen ter voorkoming van lange rijen besloten om de samenleving tegemoet te komen, door met ingang van maandag 12 juli 2021 haar dienstverlening aan te passen. Van maandag tot en met zaterdag zal er van 07.30 uur tot en met 12.00 uur uitsluitend afgifte van rijbewijzen plaatsvinden. De overige zaken zoals verlengingen, aanvraag duplicaten, rijtoestemmingen, Internationale rijbewijzen en anderen zaken geschieden dan van maandag tot en met vrijdag vanaf 13.00 uur tot en met 16.30 uur. Deze maatregel zal slechts voor drie maanden geldig zijn. Aan de gemeenschap wordt gevraagd om bij aankomst gebruik te maken van de markeringen van 1.5 m voor het gebouw en zich verder te houden aan de covid-maatregelen.

More
articles