Politie houdt nog twee ontvluchte arrestanten aan

Een gemengd team van de politie bestaande uit het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) en de politie van het bureau Paranam, hebben in de ochtend van zondag 13 juni de twee ontvluchte arrestanten Servan Read en Niquel Jonel, weder aangehouden. Dit gemengd team speelde in op een telefonische melding die zij in de late avond van zaterdag 12 juni kregen. Volgens die melding, hadden enkele arbeiders in het Nassaugebied de drie ontvluchte arrestanten aangehouden. Onder begeleiding van een gids, deden de politiemedewerkers het gebied aan.

Bij aankomst van het gemengd team werden Read en Jonel door de arbeiders overgedragen aan de politie. Naar zeggen van de arbeiders heeft de derde ontvluchte arrestant Ronald Soke nog voor de komst van de politie kans gezien wederom te ontvluchten. Servan en Niquel werden in de boeien geslagen en overgebracht naar Paramaribo. Hierna werden zij overgedragen aan de politie van het bureau Keizerstraat en wederom in het cellenhuis geplaatst.

De politie ontdekte op 7 juni dat 13 mannen ontvlucht waren uit het cellenhuis van Bureau Keizerstraat. De politie is sedertdien met een klopjacht begonnen om de arrestanten zo snel mogelijk weer aan te houden. Navendra Nagesar, Arsenio Vrij, Jonaton Kameron en Vince Bahadoer zijn reeds achter slot en grendel. Dus in totaal zijn tot nog toe 6 van de 13 ontvluchte arrestanten wederom in detentie.

 

More
articles