Minister Volksgezondheid ontvangt EK-boekje

Het Europees Kampioenschap staat voor de deur. In dit kader heeft de CEO van QN Sport + Television N.V., Quaraisy Nagessersing, gemeend het EK-boekje te overhandigen aan de minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin. Het voorwoord van het EK-boekje is geschreven door minister Ramadhin. De MoHanA-maatregelen zijn ook opgenomen in deze uitgave.

Vanaf het jaar 2000 geeft Nagessersing EK- en WK-sportboekjes uit. Dit jaar heeft het EK-boekje wat aanpassingen ondergaan vanwege de covid-pandemie, die het hele sportgebeuren aan banden heeft gelegd. Volgens Nagessersing gaan sport en gezondheid hand in hand en heeft de UEFA gemeend, de toernooien voort te laten vinden onder heel strenge maatregelen. Alle landen die zich hebben gecommitteerd aan dit Europees Kampioenschap, kunnen een beperkt aantal toeschouwers toe laten die gevaccineerd en covid-negatief getest dienen te zijn.

Het EK 2021 start op 11 juni en vindt in elf landen plaats. Van het EK-boekje is een oplage van 7000 uit gegeven, hetgeeen volgens Nagessersing onder meer mogelijk gemaakt is door financiële ondersteuning vanuit het bedrijfsleven. In het EK-boekje wordt er behalve het EK-toernooi, ook informatie gegeven over Copa America van dit jaar. Minister Ramadhin zegt enthousiast te zijn over de uitgave van dit EK-boekje.

More
articles