Verstrekking e-rijbewijzen aan geslaagden

De afdeling Rijbewijzen van het Korps Politie Suriname, geeft hierbij te kennen dat er met ingang van woensdag 24 februari, een aanvang wordt gemaakt met de verstrekking van het e-rijbewijs aan pas geslaagden.

Deze groep wordt in de gelegenheid gesteld hun e-rijbewijs vanaf 24 februari t/m vrijdag 31 maart 2021 en wel van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur v.m. tot en met 12.00 uur n.m. af te halen op de locatie waar uw naam volgens bijgaande lijsten op voorkomt. Klikt u voor verificatie op één van de onderstaande politiebureaus, die dichtbij uw woonadres zijn, dat is aangegeven op het ingediende uittreksel van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB):

Paramaribo – Politiebureau Nieuwe Haven

Wanica – Politiebureau Lelydorp

Wanica – Politiebureau Leiding

Commewijne – Politiebureau Meerzorg

Nadere controle kan geschieden via de politiewebsite onder  de rubriek Dienstverlening – Rijbewijzen AD. 7. Bij het afhalen van het e-rijbewijs, dient u mee te nemen uw e-Identiteitskaart en het bedrag van SRD 250.

Met de vier aangegeven locaties waar de verstrekking van het e-rijbewijs zal plaatsvinden, verwacht de politie de ontstane achterstand in te kunnen lopen.

More
articles